Zdravljenje alkoholizma. Kako zdraviti odvisnost od alkohola. Zdravila na spletu. Antabuse (Disulfiram) in Naltrekson (generična Revia). Terapija in zdravstveni centri.

Pogoj uporabe alkohola je, da ga zdravniki imenujejo, ko ne morete urediti, koliko porabite, kot tudi imate težave s svojimi občutki, ko ne uživate alkohola. Nekateri ljudje verjamejo, da je edini način, s katerim se lahko ukvarjajo, samodisciplina, kot da je to problem, ki ga morajo sami premagati.

Kljub temu, da alkohol uporablja stanje, se resnično upošteva duševna bolezen. Alkohol v vašem umu ustvarja spremembe, zaradi katerih je težko opustiti.

Mnogi posamezniki odkrijejo, da kombinacija terapij najbolje deluje, prav tako pa jih lahko pridobite med seboj prek programa. Nekateri od teh so bolnišnični ali domači programi, kjer nekaj časa ostanete v terapiji.

Tudi zdravnik vas lahko napoti na zdravljenje ali na strokovnjake, ki vam lahko pomagajo.

Pri uporabi alkohola je uživanje alkohola le sestavni del rešitve. Prav tako zahtevate, da odkrijete popolnoma nove sposobnosti in pristope k uporabi v vsakodnevnem življenju.

Skupinsko zdravljenje, ki ga vodi specialist, vam lahko nudi prednosti zdravljenja skupaj s pomočjo drugih udeležencev.

Kako se pojavi začetek odvisnosti od alkohola? Periodično uživanje alkohola opredeljuje posameznike v tej skupini.

Kakšna je trajna odvisnost od alkohola? Posameznik z vztrajno odvisnostjo od alkohola običajno uživa vsakodnevno uživanje alkohola, kar je najverjetneje že več let. Težke posledice, ki so posledica alkohola, se začnejo pojavljati spodaj, sestavljene iz izgube delovnih nalog in problemov družinskih članov.

Odvisnost od alkohola je obsežna, vztrajna bolezen.

Kljub fazi je odvisnost od alkohola ozdravljiva. Razlike v terapiji se razvijajo, prav tako pa je treba obravnavati vsako vrsto programa s posebno zahtevo.

Začetni problematični pivci kažejo visoko toleranco do alkohola, prav tako pa jih tudi mnogi okoli njih nominalno ne opazijo, pri čemer je možno, da so tisti, ki so okoli njih, eni izmed najbolj.

Ti kazalniki so sestavljeni iz težav z njihovim govorom, kot so prepuščanje njihovih besed, pa tudi dejansko umazane elektromotorne sposobnosti, ki jih ponavadi mislijo vrtoglavica ali nadzor.

Kot faza nadaljuje, pogoj drži, kot tudi predplačila na Center Phase Alkoholna odvisnost.

Ključna metoda, s katero se začnejo problematični pivci, se razlikujejo od pivcev s problematiko v središču faze, da alkohol ni več vzvod za hitro rast. Za alkoholizatorje problemov v osrednji fazi je uživanje alkohola potreba, ne pa izbira. Odtegnitveni znaki in simptomi, ko jih ne jemljete, kot so navdušenost, potenje in zmanjšanje nestrpnosti.

Torej, alkoholno telo slabi po hitri ceni. Celice za vikend odmor nimajo zmožnosti za proizvodnjo kosti, celic in krvi, saj bi bil zdrav in uravnotežen sistem. Intenziviranje telesnih ovir je, da celice nimajo zmožnosti, da se ustrezno popravijo. Jetrne bitke se uporabljajo za uporabo hranil in jih zagotavljajo telesu. Prehranska pomanjkanja dajejo psihološke ovire, ki so sestavljene iz psihološke varnosti, zmožnosti ostati ostre, pa tudi psiholoških zapletov.

Indikacije zlorabe alkohola.

Dinamično povečanje pravilnosti in tudi količina vnosa alkohola lahko ustvari še hujše klinične znake in simptome odvisnosti od alkohola. Oseba, ki zlorablja alkohol, naredi glavno nalogo v njenem življenju, premakne tako zdrave in uravnotežene naloge kot tudi povezave ter vodi do neugodnih učinkov.

Zdravljenje alkoholizma. Kako zdraviti odvisnost od alkohola. Zdravila na spletu. Antabuse, Disulfiram in Naltrexone, generična Revia.

Ko začnejo jesti, imajo problematični pivci malo ali nič nadzora nad količino, ki jo uživajo.

Dolgotrajna zloraba alkohola in tudi odvisnost sta posameznika ogrozili zaradi pomembnih kliničnih učinkov, če poskušajo prenehati jesti alkohol brez ustreznih kliničnih predlogov in tudi smernic. Znaki in simptomi odtegnitve zaradi alkohola kažejo na prefinjeno stanje oblikovanja navade, kot tudi na to, da ga ni treba zavrniti.

Alkohol deluje kot spodnji del glavnega živčnega sistema. Ima zapleteno nastavitev dejavnosti in vpliva na več sistemov v mislih.

Ta dedna bolezen pogosto prihaja z različnimi drugimi težavami zaradi zlorabe drog (zlasti čistega nikotina), anksioznostjo in težavami v mislih, kot tudi antisocialnim karakternim stanjem. Čeprav je odvisnost od alkohola povezana s pomembno obolevnostjo in smrtjo, pa je odvisnost od alkohola običajno neznana v medicinski ali ključni zdravstveni ustanovi.

Disulfiram (blagovna znamka Antabuse) lahko uporabite, če poskušate doseči vzdržanje, vendar ste zaskrbljeni, da boste morda nazadovali, ali če ste že imeli prejšnje regresije.

Disulfiram deluje tako, da vas odvrača od uživanja alkohola tako, da sproži neželene telesne odzive, če uživate alkohol. Te lahko obsegajo:

Skupaj z alkoholi se je treba izogibati vsem virom alkohola, saj lahko povzročijo tudi neželen odziv.

Naltrekson (generična Revia) se lahko uporabi za zaustavitev regresije ali omejitev količine alkoholnih pijač.

Deluje tako, da zavira opioidne receptorje v telesu in opusti učinke alkohola. Običajno se uporablja v mešanici z različnimi drugimi zdravili ali coachingom.

Posameznik naj bi se ukvarjal s pijanostjo alkohola, ko količina alkohola, ki jo posameznik vzame, povzroči vedenje ali fizične težave.

Za večino posameznikov z lahkim alkoholiziranostjo lahko poskrbi dober prijatelj ali družinski član vašega doma.

Znebite se posameznika iz vseh virov alkohola. Odstranite posameznika s klopi ali praznovanja. Če ste v hiši, odstranite ves alkohol.

Alkohol ustvarja užitek z lansiranjem endogenih opioidov. Naltrekson je cenovno zločinca opioidnega receptorja, ki preprečuje vezavo endogenega opioida na receptor, kar povzroča zmanjšanje zadovoljivih rezultatov iz alkohola. Nanaša se na zmanjšano regresijsko ceno, manj dni uživanja alkohola in tudi na daljšo vzdržnost.

Sovražnost zaradi alkohola in tudi fizično nasilje sta prevladujoči razlog za posameznike, ki trpijo zaradi visokih socialno-ekonomskih stroškov. Sovražnost, povezana z alkoholom, se prav tako pogosto zgodi v kontekstu vztrajne uporabe alkohola in odvisnosti.

Odvisnost od alkohola lahko uniči vaše fizično zdravje in dobro počutje, vaše psihološko zdravje, vaše individualne povezave in vaše strokovno življenje. Kljub temu pa več problematičnih pivcev rokuje, da delujejo učinkovito, zadržujejo delo in ohranjajo domove. Lahko zlorabo alkohola prikrijejo že več let, ne da bi utrpeli kakršne koli pomembne izgube.

Vsaka gospa, ki išče terapijo z alkoholizmom, zahteva veliko več kot le izobraževanje in učenje o svoji bolezni ter usmerjanje glede ukrepanja v postopku zdravljenja.

Nenehno se osredotoča na svoje znake in simptome ter na vse zdravstvene težave zaradi odvisnosti od alkohola. Potrebuje psihološko pomoč, saj ugotavlja, kako je zloraba alkohola vplivala tako na njeno življenje kot tudi na tiste, ki so ji bile všeč. Potrebuje skrb, razumevanje in obnavljanje mentorstva osebja, ki priznava pomembno dejanje, ki ga je sprejela, ko išče zasvojenost z alkoholom v enoti za odvisnost od gospodinjstva.

Naltrekson pomaga zmanjšati užitek, ki ga povzročajo problematični pivci pri uživanju alkohola, in hrepenenje po hrani, ki jih spodbuja, da iščejo še več alkohola. To počne tako, da zavira receptorje v mislih za endorfine, zdrave beljakovine, ki jih telo ustvari, da pomagajo dvigniti stanje duha.

Različne raziskave so dejansko pokazale, da Antabuse deluje na področju zdravljenja odvisnosti od alkohola in zlorabe alkohola. Disulfiram ni samo učinkovit pri obravnavi odvisnosti od alkohola, temveč je dragocen tudi pri obravnavi odvisnosti od zdravil. Če imate zdravilo vprašanje, vse, kar vam pomaga prenehati jesti alkohol bo tudi pomoč boste prenehali z uporabo zdravil, zaradi dejstva, da alkohol običajno povzroči zdravila.

Neželeni učinki zdravila Antabuse so veliko manj značilni kot negativni učinki regresije. Skozi začetni teden ali 2, ko vzamete Antabuse, se boste morda res počutili nekoliko bolj utrujene. Običajno traja teden dni ali več, po tem pa izgine. Kupite Antabuse na spletu, naročite poceni Disulfiram. Nakup nizke cene Naltrexone. Generic prodaja Revia.

Pred jemanjem zdravila Antabuse morate svojemu zdravniku zagotoviti celotno zgodovino primera. Morda ne boste sposobni jemati zdravila Antabuse, če imate veliko zgodovino bolezni srca ali kapilare, diabetičnih težav, šibke ščitnice, motenj v mislih, bolezni ledvic, bolezni jeter, ozadja resne anksioznosti, ozadja psihoze ali ozadje prizadevanj za samouničenje.

Naltrekson se trži pod različnimi blagovnimi znamkami, ki jih sestavljajo Revia in Vivitrol. To zdravilo je opiat, ki ovira način, na katerega se vaš um odziva na alkohol. Naltrekson ovira receptorje v vašem umu, ki reagirajo na alkohol, kar zmanjšuje pozitivne rezultate te kemikalije. Namesto, da bi občutek zadovoljil, da je bil odvzet ali zavržen, ko uživate alkohol po jemanju naltreksona, morda res ne čutite ničesar.

 

Site index page