Tratamentul alcoolismului. Cum să tratați dependența de alcool. Medicamente online. Antabuse (Disulfiram) și naltrexonă (generice Revia). Terapie și centre medicale.

Condiția de utilizare a alcoolului este ceea ce spun medicii atunci când nu puteți reglementa cât de mult consumați și aveți dificultăți în ceea ce privește sentimentele atunci când nu consumați alcool. Unii indivizi ar putea crede că singura metodă de a se descurca este cu auto-disciplina, ca și cum ar fi un necaz pe care trebuie să-l depășească singuri.

Cu toate acestea, alcoolul face uz de condiție este luată în considerare într-adevăr o boală minte. Alcoolul creează modificări în mintea ta care fac dificilă renunțarea.

Mulți indivizi descoperă că un amestec de terapii funcționează cel mai bine și, de asemenea, îi puteți obține unul cu altul prin intermediul unui program. Câteva dintre acestea sunt programe de internat sau intern, unde rămâi într-o instituție de terapie de ceva timp.

De asemenea, medicul dumneavoastră vă poate trimite la un centru de terapie sau la specialiști care vă pot ajuta.

În condițiile utilizării alcoolului, gestionarea consumului de alcool este doar o componentă a soluției. De asemenea, solicitați să aflați abilități noi, precum și abordări care să fie utilizate în viața de zi cu zi.

Tratamentul de echipă, condus de un specialist, vă poate oferi avantajele tratamentului împreună cu asistența diferiților participanți.

Ce parere are un inceput al dependentei de alcool? Consumul periodic de alcool etichetat definește persoanele din această echipă.

Ce aparține dependența de alcool persistent? Un individ cu dependență persistentă de alcool consumă, în general, alcool zilnic, precum și cel mai probabil a făcut-o de mai mulți ani. Repercusiunile grave ca rezultat al alcoolului încep să apară mai jos, constând în pierderi de sarcini și, de asemenea, în problemele membrilor familiei.

Abuzul de alcool este o boală extensivă, persistentă.

În ciuda fazei, dependența de alcool este tratabilă. Se dezvoltă subtilitățile terapiei și, de asemenea, orice tip de program ar trebui să facă obiectul unei cerințe specifice.

Pacienții cu probleme de pornire afișează o toleranță ridicată la alcool, precum și, în mod nominal, nu sunt detectați de mulți în jurul lor, cu scutirea fezabilă a celor care sunt în jurul lor unul dintre cei mai mulți.

Acești indicatori constau într-o problemă cu vorbirea lor, cum ar fi slurring cuvintele lor, precum și au de fapt dulled abilitățile motorii electrice, de obicei ținute în minte prin vertij sau de control.

Pe masura ce trece faza, conditia ramane, precum si avansurile la dependenta de alcool in faza centrala.

Principala metodă de pornire a problemelor consumatorilor de alcool variază de la cei care consumă probleme în faza centralizată este că alcoolul nu mai este utilizat pentru o creștere rapidă. Pentru consumatorii cu probleme în faza centrala, consumul de alcool este o nevoie, nu o alegere. Retragerea semne și simptome atunci când nu consumă, cum ar fi queasiness, transpirație, precum și tăiat nerăbdare.

Acum, corpul alcoolicului se slăbește la un preț rapid. Celulele de spargere de la sfârșitul săptămânii nu au capacitatea de a produce oase, celule, precum și sânge, deoarece un sistem sănătos și echilibrat ar fi sigur. Intensificarea obstacolelor organismului este aceea că celulele nu au capacitatea de a se fixa în mod corespunzător. Bătăile hepatice utilizează substanțe nutritive, precum și le furnizează corpului. Lipsa de nutriție dă obstacole psihologice, constând în securitate psihologică, capacitatea de a rămâne ascuțită, precum și complicații psihologice.

Indicatii ale abuzului de alcool.

Creșterea dinamică a regularității și, de asemenea, cantitatea de consum de alcool poate începe să creeze semne și simptome clinice mai grave ale dependenței de alcool. O persoană care abuzează de alcool face consumarea unei sarcini principale a vieții sale, înlocuind sarcina sănătoasă și echilibrată, precum și conexiunile, precum și efecte nefavorabile.

Tratamentul alcoolismului. Cum să tratați dependența de alcool. Medicamente online. Antabuse, Disulfiram și Naltrexonă, generice Revia.

Odată ce încep să se consume, băutorii cu probleme au puțin sau niciun control asupra cantității pe care o consumă.

Abuzul abuziv de alcool și, de asemenea, dependența îi pune pe individ în pericol pentru efectele clinice majore dacă încearcă să renunțe la consumul de alcool fără sugestii clinice adecvate și, de asemenea, îndrumări. Semnele și simptomele de dependență de dependența de alcool sugerează o condiție sofisticată de formare a obiceiurilor, precum și necesitatea de a nu fi respinse.

Alcoolul funcționează ca un downer al sistemului nervos principal. Are un set de activitate complicat și influențează mai multe sisteme în minte.

Această boală ereditară este adesea provocată de diverse alte probleme legate de abuzul de droguri (în special nicotina pură), anxietate, precum și probleme de stare de spirit, precum și de caracter antisocial. Deși este legată de o morbiditate semnificativă și, de asemenea, de deces, dependența de alcool devine, de obicei, necunoscută într-o organizație medicală sau cheie.

Disulfiram (marca Antabuse) poate fi folosită dacă încercați să obțineți abținerea, dar vă faceți griji că ați putea regresa sau dacă ați avut de fapt regresii anterioare.

Funcțiile disulfiramului vă descurajează de consumul de alcool prin declanșarea răspunsurilor fizice nedorite dacă consumați alcool. Acestea pot consta din:

Împreună cu alcoolii, este necesar să nu fiți atenți la toate resursele de alcool, deoarece ar putea genera și un răspuns nedorit.

Naltrexona (generic Revia) poate fi utilizată pentru a opri o regresie sau pentru a restrânge cantitatea de alcool pe care cineva o consumă.

Funcționează prin obstrucționarea receptorilor opioizi în organism, renunțând la impactul alcoolului. Este folosit în mod normal în amestec cu diverse alte medicamente sau coaching.

O persoană este susținută că se ocupă de beția alcoolică atunci când cantitatea de alcool pe care o ia individul generează comportament sau probleme fizice.

Majoritatea persoanelor cu băutură ușoară de alcool pot fi îngrijite de un bun prieten sau de un membru al familiei în casa ta.

Scapa de individ de la toate resursele de alcool. Eliminați individul de la bancă sau sărbătoare. Dacă într-o atmosferă de casă, eliminați tot alcoolul.

Alcoolul creează plăcerea prin lansarea opioidelor endogene. Naltrexona este un ticălos accesibil din receptorul opioid care evită opioidul endogen de la legarea la receptor, oferind astfel o scădere a rezultatelor satisfăcătoare din alcool. Este legată de reducerea prețului de regresie, de reducerea numărului de zile de consum de alcool și de dimensiunea mai mare a abținerii.

Ostilitatea legată de alcool și, de asemenea, violența fizică reprezintă un motiv major pentru suferința individuală, cu costuri socio-economice ridicate. De asemenea, ostilitatea legate de alcool se întâmplă frecvent în contextul consumului persistent de alcool, precum și al dependenței.

Dependența de alcool poate avea un impact ruinat asupra sănătății fizice și wellness, sănătății dvs. psihologice, conexiunilor dvs. individuale, precum și a vieții dvs. expert. Cu toate acestea, câțiva băutori cu probleme se ocupă de a funcționa eficient, menținând munca și păstrând casele. Ar putea să-și ascundă abuzul de alcool timp de mulți ani, fără a suferi pierderi semnificative.

Fiecare doamnă care caută terapia cu alcoolism solicită mult mai mult decât educație și învățare în ceea ce privește boala ei, precum și direcția privind acțiunea în procedura de vindecare.

Ea trebuie să se concentreze continuu asupra semnelor și simptomelor ei, precum și asupra oricărui tip de probleme de sănătate și de sănătate din cauza dependenței de alcool. Ea are nevoie de asistență psihologică pe măsură ce stabilește înțelegerea modului în care abuzul de alcool a afectat efectiv viața ei, precum și pe cele ale ei. Ea are nevoie de ingrijorare, de intelegere precum si mentoring de recuperare de la personalul care recunosc masurile importante pe care le-a luat de fapt, cautand pentru a cuceri dependenta de alcool la o institutie de terapie de dependenta de uz casnic.

Naltrexona ajută atât la minimizarea plăcerii consumatorilor de alcool, cât și a poftelor alimentare care îi îndeamnă să caute alcool și mai mult. Ea face acest lucru prin obstrucționarea receptorilor în minte pentru endorfine, proteine ​​sănătoase create de organism care ajută la ridicarea stării de spirit.

Diverse cercetări au arătat de fapt că Antabuse lucrează în terapia dependenței de alcool și a abuzului de alcool. Disulfiramul nu este doar eficient în tratarea dependenței de alcool, ci este valabil și în tratarea dependenței de medicamente. Dacă aveți o problemă cu medicamente, orice vă ajută să renunțați la consumul de alcool vă va ajuta în plus să renunțați la medicamente, din cauza faptului că în mod obișnuit alcoolul produce medicamente.

Efectele adverse ale antabusei sunt mult mai puțin tipice decât efectele negative ale regresiei. De-a lungul săptămânii inițiale sau a 2-a, când luați Antabuse, veți simți într-adevăr un pic mai mult obosit. În general durează o săptămână sau mai mult și după aceea dispare. Cumpăr Antabuse online, comandă ieftină Disulfiram. Achiziționați un preț scăzut Naltrexonă. Generic Revia vânzare.

Înainte de a lua Antabuse, trebuie să oferiți medicului dumneavoastră întregul istoric al cazului. Este posibil să nu fiți capabil să luați Antabuse dacă aveți un istoric considerabil de afecțiune cardiacă sau capilară, probleme diabetice, tiroidă subactivă, afecțiuni mintale, afecțiuni renale, boli hepatice, fundal de anxietate gravă, fond de psihoză sau un fundal al eforturilor de autodistrugere.

Naltrexona este comercializată sub numeroase nume de marcă diferite, constând din Revia și Vivitrol. Acest medicament este un ticălos de opiacee, care împiedică modul în care mintea ta răspunde la alcool. Naltrexona împiedică receptorii din mintea ta să reacționeze la alcool, reducând rezultatele pozitive ale acestui produs chimic. Mai degrabă decât senzația satisfăcută, nedorită sau nebunată când consumați alcool după administrarea naltrexonei, s-ar putea să simțiți absolut nimic.

 

Site index page